Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Ismael Gonzales agricultor de Paraguay

Ismael Gonzales agricultor de Paraguay

Paraguay14 de març | 2019

Ismael Gonzales Castres (57) és membre de la cooperativa de Produccion Agropecuaria e Industrial La Nortena Ycuam des de fa 29 anys. És propietari d'una granja de 10 hectàrees i s'adhereix a mètodes de producció orgànics. Els principals cultius són la revetlla de llimona i l'herba de llimona. També conrea iuca, llimones i cacauets.

L’Ismael i la seva esposa, Casia Librada López (52), tenen vuit fills, un dels quals encara viu a casa seva. Tots els seus fills van anar a l'escola i diu: "Somio amb que tots els meus fills acabin els seus estudis, i que encara em quedin molts bons anys per davant". Tot i que l'ètica de treball que va aprendre del seu pare li va permetre guanyar-se la vida, encara es beneficia de l'ajuda de la cooperativa per conèixer la gestió de l'aigua, la capacitació, l'escorrentia i altres tècniques per millorar la producció i rebre préstecs.

Ismael Gonzales Castres (57) inspecciona les seves llimones, les quals conrea juntament amb herba de llimona, revetlla de llimona, iuca i cacauets en 10 hectàrees de la seva pròpia terra.

Darrere de cada préstec que dóna una organització sòcia d’Oikocredit hi ha persones reals amb una història per explicar. Subscriu-te al nostre butlletí electrònic per conèixer els relats en profunditat i per estar al corrent de l'actualitat d'Oikocredit i dels sectors de la banca ètica i la cooperació al desenvolupament. http://catalunya.oikocredit.es/ca/actualitat/butlleti-electronic

« Back