Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Contacta

Oikocredit Catalunya - 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org

Formulari de contacte

D’acord el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, t'informem que les dades obtingudes mitjançant aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat d'Oikocredit Catalunya amb la finalitat d’atendre les teves consultes i remetre't informació relacionada que pugui ser del teu interès. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/ del Bisbe4 Baixos 08001, Barcelona o mitjançant el correu electrònic catalunya@oikocredit.org.
Mentre no ens comuniquis el contrari, entendrem que les teves dades no han estat modificades, que et compromets a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el teu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

Oficina central d'Oikocredit - Barcelona

C/ Bisbe Laguarda, 4. 08001 Barcelona. Local compartit amb Setem.
Mostra com arribar-hi en un mapa

Horari d'atenció al públic: dimarts, dimecres i dijous de 10 a 13h o en qualsevol altre horari amb cita prèvia.

Durant el mes d'agost no oferim atenció presencial a la nostra oficina, però podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon i correu electrònic següents:

Telèfon i fax: 93 441 63 06
catalunya@oikocredit.org

Mataró - Oficina Informació Oikocredit

Botiga solidària La Peixateria
C/ Barcelona, 50. 08301 Mataró
Mostra com arribar-hi en un mapa

Horari d'atenció al públic: en qualsevol horari, amb cita prèvia.
Teléfono: 93 796 00 87 (deixar encàrrec per Albert Dresaire)
adgaudi@oikocredit.org