Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit inverteix 2 milions de dòlars en RDG Collective per donar suport al creixement de l'energia solar a Àfrica

Oikocredit inverteix 2 milions de dòlars en RDG Collective per donar suport al creixement de l'energia solar a Àfrica

logo RDG.jpgdilluns, 06 de de novembre de 2023

RDG Collective utilitzarà el préstec per proporcionar electricitat i connexions mòbils a milers de llars més a Zàmbia.

L'inversor d'impacte social Oikocredit ha acordat una línia de crèdit de 2 milions de dòlars per a RDG Collective, un proveïdor de solucions solars anés de la xarxa de pagament per ús a Zàmbia, que porta l'accés a l'electricitat a llars desateses.

Amb el suport d'Oikocredit, RDG Collective podrà oferir a uns 12.500 zambians de baixos ingressos tant d'accés a energia neta com un camí cap a la propietat de productes solars sense connexió a la xarxa que poden ampliar-se per a adaptar-se a les creixents necessitats energètiques dels usuaris. L'accés a l'electricitat renovable i a aparells d'ús productiu de l'energia ajudarà les llars a millorar el seu nivell de vida, augmentar el seu potencial d'ingressos i aconseguir una vida més digna.

Des de la seva creació, RDG Collective ha estat pionera i ha proporcionat solucions d'energia solar a comunitats de baixos ingressos. Fins a la data ha venut més de 20.000 dispositius energètics, ajudant a millorar la vida de més de 100.000 persones amb accés a energia neta i proporcionant a més de 300 persones oportunitats econòmiques significatives emprant-les com a agents.

Llegeix aquí el comunicat de premsa complet (Anglès) >

« Enrere