Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Bart van Eyk nomenat director d'inversions i desenvolupament de negoci

Bart van Eyk nomenat director d'inversions i desenvolupament de negoci

bart-van-eyk.pngdimarts, 07 de de juliol de 2015

L'1 d'agost Bart van Eyk començarà com a director d'inversions de capital i desenvolupament de negoci, passant a formar part de l'equip directiu d'Oikocredit Internacional.

Bart aporta una dilatada carrera internacional en negoci i lideratge, amb experiència en microfinances, innovació de negoci i estructura financera en mercats emergents.

Bart va començar la seva carrera com a oficial a la Reial Força Aèrea d'Holanda abans de passar a formar part d'ABN AMRO, on va estar gairebé 10 anys dedicat a la banca privada internacional i al desenvolupament de negoci en nous mercats emergents.

Abans d'unir-se a Oikiocredit, Bart va ser fundador i Director Executiu de Musoni, la primera institució de microfinances del món sense efectiu, a Kenia.

Llegiu el comunicat de premsa oficial

« Enrere