Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

La fleca de Bucaramanga

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

La fleca de Bucaramanga

CREZ-CO-18.jpgdimarts 27 de febrer 2018 14:51

La Virginia Gómez i el seu marit Daño Figueroa regenten la fleca Manantial Alarcón. Tenen dos fills. Van comprar el negoci fa sis anys, quan es van mudar a la ciutat colombiana de Bucaramanga.

Abans d’això van treballar per l’agència telefònica Claro. La fleca va ser una molt bona oportunitat de negoci, atesa la seva bona localització: Al bell mig d’una zona d’oficines, amb molts clients potencials. Quan van obrir el negoci només oferien els productes típics de qualsevol fleca, poc després van expandir el comerç a la venda de formatges, dolços i conserves.

La Virginia Gómez a la seva fleca.

Fa un any la Virginia i el Daño van decidir fer-se socis de la cooperativa Crezcamos, sòcia d’Oikocredit, perquè l'oficina està ben situada i té bon renom. Van encetar la seva relació rebent un préstec de 20 millons de pesos colombians (vora 5.600 euros) per un període de tres anys amb l’objectiu de comprar nova maquinària per la fleca i refrigeradors pel formatge. Els dos esperen continuar amb l’expansió del negoci i en conseqüència dels productes que ofereixen.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer