Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

La costurera de Ghana

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

La costurera de Ghana

Ghanadimarts 01 de gener 2019 14:04

La Helen Tetteh viu amb el seu marit en un petit poble de la costa a uns 100 km a l'est d'Accra. Anteriorment treballava com a costurera però la seva casa es troba en una zona rural difícil d'accedir per als clients. Fa uns anys es va fer realitat el seu somni: va poder llogar un petit taller a la carretera principal que travessa el poble. Aquest canvi ha suposat un gran salt en el nombre dels seus clients i ara compta amb dos aprenents per ajudar-la a mantenir-se al dia amb la demanda.

Helen Tetteh

Fins fa poc no tenia electricitat al seu taller. El poble estava connectat a la xarxa, però connectar-se suposava massa costos per la Helen, per no parlar dels freqüents talls d'energia. Fa uns mesos, un amic (també costurer i propietari d'una botiga de queviures) li va parlar sobre el sistema solar d'energia de PEG. Poc després, la Helen va comprar el seu propi sistema.

Tan aviat es fa fosc (al voltant de les 6pm), el seu taller té dues llums brillants i l'equip pot continuar treballant. La Helen explica: "Ara podem servir a més clients a temps, i atès que tenim una ràdio amb energia solar estem més contents a la feina i disposem de més energia".

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer