Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Apoderar micro i petits empresaris a Kenya

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

Apoderar micro i petits empresaris a Kenya

Kenyadilluns 21 de gener 2019 11:29

En John Harun Nderitu Macharia dirigeix Beluson Enterprises. Té 36 anys, està casat i té tres fills. Dirigeix el seu negoci a Kamukunji. Macharia subministra l'acer per a la fabricació de capses escolars. Compta amb cinc treballadors, incloent la seva esposa Esther.
Va començar el seu negoci el 1996 i es va convertir en un client de Jitegemea Credit Scheme (JCS) el 1998, per adquirir més capital circulant.

El client de JCS John Harun Nderitu Macharia amb una clienta.

El negoci central de JCS consisteix a brindar serveis financers per a promoure i apoderar a micro i petits empresaris de tota Kenya. Entre els serveis financers que ofereix es troben productes d'estalvi i préstec i assistència tècnica.

Aquí trobaràs més informació sobre l’organització sòcia d’Oikocredit: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/las-organizaciones-que-apoyamos/organizaciones-que-apoyamos-detail/11172/jitegemea-credit-scheme

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer