Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

El te de la senyora Thapa

Prem "<< Previous" per a consultar projectes anteriors
Prem "Next >>" per a consultar projectes més recents

El te de la senyora Thapa

Indiadilluns 28 de gener 2019 11:39

La Sra. Thapa cuida de la seva família, conformada per sis persones, juntament amb el seu marit que és conductor. Quan el seu sogre es va retirar, va ser escollida per ser la pròxima successora en treballar per a Ambòtia, West Bengal, India.

Te sent arrancat a la finca de te Rangaroon

Ella cull el te durant vuit hores al dia, incloent l’hora de dinar i les pauses per fer, precisament, un te. Com a part del Programa d'Augment d'ingressos, conrea verdures i vaques, porcs i pollastre.

El nostre treball busca contribuir a un canvi positiu en les vides de dones i homes, de llars i comunitats. Llegeix més sobre l’impacte social d’Oikocredit aquí: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/el-impacto-social/el-impacto-social

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

febrer 2022

març 2019

febrer